Carta als i a les militants del PSC

Company, companya,

Encara no fa un any que vaig decidir arremangar-me per dirigir el partit en una circumstància ben difícil i vaig dir que ho feia amb totes les conseqüències. Estava disposat fins i tot a acceptar el repte d’assumir la candidatura del PSC a la presidència de la Generalitat. Doncs bé, ara toca prendre aquesta decisió en un procés de primàries obertes.

El president Mas ha decidit avançar les eleccions al Parlament de Catalunya pel proper 27 de setembre. Unes eleccions a les que pretén donar un caràcter plebiscitari sobre el full de ruta acordat entre CDC i ERC: una espècie de via ràpida a la independència que es pretén assolir de forma unilateral. Una via condemnada al fracàs.

Efectivament, el 27-S no es decideix sobre la independència, però sí que es decideix si perdrem quatre anys més en embolics que només porten a un carreró sense sortida o encetarem un camí per trobar solucions justes i acordades als problemes que tenim i per obtenir resultats concrets. Això mateix li vaig dir a Artur Mas en la sessió de control celebrada al Parlament el passat dijous.

El cert és que tinc moltes ganes de defensar el nostre projecte conscient que hem de fer-ho en un context dificilíssim. Les nostres prioritats són molt clares: la reactivació econòmica i la creació de llocs de treball, la millora de la sanitat i l’educació públiques i els mecanismes de protecció social, la regeneració democràtica, i la reforma constitucional federal que reconegui Catalunya com a nació, garanteixi el nostre autogovern i asseguri un nou pacte fiscal.

Per esdevenir candidat a les primàries necessito el teu aval, pensa-t’ho i decideix. Et convido a visitar el meu lloc web dedicat a les  primàries i el lloc web en el que vaig arxivant les intervencions públiques que van definint l’alternativa que em proposo encapçalar. Aquí trobaràs l’imprès per avalar-me si així ho decideixes, has d’imprimir-lo, signar-lo i entregar-lo a una seu del partit abans del 30 de juny.

Moltes gràcies per la teva atenció i, sobretot, pel teu compromís socialista.

Una abraçada ben forta,

Miquel Iceta

Anuncis